Hírek, események

November utolsó hétvégéjén az Élelmiszerbank keretein belül, a  székesfehérvári Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület önkéntesei,  Katona Gitta és Masszi Magdolna vezetésével, a Park Centerben működő ALDI Áruház vásárlóit kérték arra, hogy tartós élelmiszer adományaikkal segítsék a saját családjuk nélkül nevelkedő gyermekek és fiatalok karácsonyát boldogabbá tenni.

Previous Next

Bakonycsernyéről, Csákberényből, Lovasberényből,  Mórról, Lepsényből, Polgárdiból, Veszprémből  és Székesfehérvárról érkeztek azok a gyermekek/testvérpárok, akik a nyári szünidő napjaiban nagy-nagy örömmel fogadták a „Vigyázó kéz” és a Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület meghívását, hogy a székesfehérvári Csók István képtár legújabb vándorkiállítását, a Kagán lovasát – avagy egy avar páncélos lovas életre keltése című vándorkiállítást.

Previous Next

Vasárnap késő délután a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, az előző napi premier előadást néztük meg ötvenen. Verne Gyula klasszikusából íródott 80 nap alatt a föld körül című meséjében lélegzetelállító kalandokban volt részük a meghívott kicsi és nagyobb gyermekeknek.

Previous Next

A székesfehérvári LURKÓ Gyermekvédelmi Egyesület meghívására, a saját családjuk nélkül nevelkedő fiatalok érkeztek a Barátság Moziba. Egy olyan zártkörű filmvetítésre ahol, a XXI. századi gyökerű tinédzser problémákat mutatott be Schwechtje Mihály új nagyjátékfilmje, a „Remélem legközelebb sikerül meghalnod”.

A Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiójában,  remek ősbemutató előadásban volt része a Lurkó Gyermekvédelmi Egyesülettel a saját családjuk nélkül nevelkedő fiataloknak.

© 2024, Travelia

Kapcsolat

Janó Andorné

lurko@lurkoegyesulet.hu

+36 30 906 9148

Weboldal készítés

Search