A velencei Gyermekotthonban nevelkedő gyermekek, a székesfehérvári Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében 2022 január 2-án kora délután részt vehettek a Petőfi Színház nagyszínpadán bemutatott KÉT LOTTI című ifjúsági előadáson.

Ahová Éva és Ildikó néni szállította, és kísérte a gyermekeket, ami végre több órás lehetőséget adott a nagy beszélgetéseknek. Amiben nagy hiányuk van a téli ünnepkört és a szünidőt is a gyermekotthonban töltő gyermekeknek. Mert nem csak ajándékokra, de odafigyelésre is nagy-nagy szükségük lenne.

A színdarab kedves története a gyermeki szeretetről és összefogásról szól. Ami nem csak a testvérek, de a külön vált szüleik életét is megváltoztatja. Gyerekeink egy része már ismerte a történetet, de aki nem, az végigizgulta a két felvonásos előadást. Drukkolva a testvéreknek, hogy ha már megismerhették egymást a táborban, ezután már egy családban élhessenek. Nekik sikerült.

Köszönjük Bodnár Andrásnak a meghívást, és hogy előadás után megismerkedhettünk, beszélgethettünk az egyik főszereplővel, Bodnár Csillával, aki 6. osztályos tanuló. Akit éppen a veszprémi színház által szervezett 2021. évi nyári táborban választottak ki főszereplőnek. MIRE IS JÓ EGY NYÁRI TÁBOR???!!!!

ketlotti2